Empresa

Inici | Empresa
Empresa
Furgoneta al taller d'Art i Vidr, on es fabriquen finestres  

Amb més de 30 anys d'experiència, Art i Vidre Meritxell ofereix tot un món de possibilitats en finestres i tancaments, amb una qualitat excel·lent i dissenys que s'adapten a tot tipus de construccions.

Fundada l'any 1984 en un local situat al carrer Alzinaret (Andorra la Vella), estava dedicada a la venda de vidre, finestres d'alumini, mobiliari i mampares per al bany. L'any 1988 es va traslladar a la carretera de la Comella (Andorra la Vella) per fabricar, vendre i col·locar finestres de PVC, sense deixar de comercialitzar i col·locar finestres d'alumini, mixtes d'alumini i fusta i vidre. Des d'aleshores, Art i Vidre és fabricant oficial del Club Kömmerling, el líder europeu en perfils de PVC. Les finestres, fabricades al taller d'Andorra, garanteixen un excel·lent coeficient d'aïllament, tant tèrmic com acústic, i s'ajusten a les necessitats de cada projecte. Cada finestra és única. I sempre amb una qualitat excel·lent.

L'àmplia gamma de perfils permet escollir el que millor s'ajusta al disseny i estil arquitectònic, sense oblidar la utilitat i practicabilitat que ha de tenir tota llar. I aconseguint en cada cas els millors coeficients d'aïllament i conseqüent eficiència energètica possibles, proporcionant així el màxim confort i permetent viure les millors sensacions a seva llar.

Tant si es tracta d'una obra nova o d'una reforma, permeti que els professionals d'Art i Vidre Meritxell i la seva experiència l'assessorin per trobar la solució que més s'adapti a les seves necessitats. No dubti en demanar pressupost sense compromís.