Feines Realitzades

Inici | Feines Realitzades

Casa a Arinsal

En aquesta casa d'Arinsal s'han instal·lat finestres noves l'any 2023. Concretament són unes finestres amb sistema 76 MD de Kömmerling, de color Embero a l'exterior i blanc a l'iinterior. A més, compten amb triple vidre laminat.


+ info

Àtic a Encamp

En aquest àtic d'Encamp es van fer les finestres de forma especial amb el sistema Eurofutur, de color embero, i amb vidre de cambra 4-16-4 baix emissiu. 


+ info

Edifici a Ordino

En aquest edifici aixecat a Ordino es van instal·lar, l'any 2020, finestres i balconeres amb Sistema 76 MD de Kömmerling, amb tapa registre i guia de persiana. Són bicolor: Gris Antracita a l'exterior i Blanc a l'interior. I tenen triple vidre.


+ info

Xalet a la Massana

En aquest xalet de la Massana hem instal·lat finestres amb sistema 76 MD de Kömmerling. Són finestres bicolor: Gris Forja ulti Mate a l'exterior i blanc a l'interior. En aquesta renovació s'ha optat per triple vidre laminat. Els treballs s'han dut a terme la tardor del 2022.


+ info

Renovació d'un pis a Anyós

En aquest pis d'Anyós s'han renovat les finestres. S'han instal·lat finestres de sistema Eurofutur de Kömmerling bicolor, sapelli a l'exterior i blanc a l'interior. Els vidres són de cambra 4-16-4 baix emissius. Els treballs s'han realitzat la tardor del 2022.


+ info

Casa a Sa Calma

En aquesta casa de Sa Calma, a la parròquia d'Escaldes-Engordany, s'han instal·lat unes finestres amb sistema 76 MD de Kömmerling, amb triple vidre i de color blanc tant a l'interior com a l'exterior. La feina s'ha realitzat el setembre del 2022.


+ info

Hotel Panda, al Pas de la Casa

A l'Hotel Panda del Pas de la Casa s'han canviat les antigues finestres per unes noves amb sistema 76 de Kömmerling, amb triple vidre, laminat i amb cambres, i de color Embero a l'exterior i blanc a l'interior. Els treballs s'han realitzat durant el mes de juliol del 2020.


+ info

L'edifici Cubik

A l'edifici Cubik, o antic Telecabina d'Encamp, es van canviar les finestres l'any 2017.

S'hi van instal·lar finestres amb sistema Eurofutur de color negre a l'exterior i blanc a l'interior, amb triple vidre.


+ info

Edifici a Sornàs

Aquest edifici a Sornàs compta amb finestres Eurofutur de color embero.


+ info

Casa al poble de Sornàs

En aquesta casa es van canviar les finestres per unes de PVC amb el sistema Eurofutur. 


+ info

Porta, finestra i persiana a Arans

En aquesta construcció d'Arans (Ordino) es van instal·la finestres amb sistemes Eurodur de color blanc. A més, també es van posar persianes amb Monoblock i portes, totes elles de color blanc. Els treballs es van realitzar cap al 1992.


+ info

Casa a Sornàs

En aquesta casa del poble de Sornàs (Ordino) es va optar per unes finestres amb sistema Eurofutur, color Embero. 


+ info

Casa a Ordino

En aquesta casa d'Ordino es van instal·lar finestres del sistema Eurofutur de color Sapeli, que cassa a la perfecció amb l'estil de la façana de l'edifici. 


+ info

Edifici al carrer Les Canals d'Andorra la Vella

En aquest edifici, situat al carrer Les Canals d'Andorra la Vella, es van fabricar les noves finestres amb perfils Eurofutur bicolor, gris antracita a l'exterior i blanc a l'interior.

Els treballs es van realitzar l'any 2014.


+ info

Edifici a Escaldes-Engordany

Aquesta obra, de l'any 2012, compta amb finestres fetes amb perfils Eurofutur bicolor, gris antracita a l'exterior i blanc a l'interior.

La majoria d'aquestes finestres, a més, tenen dues opcions d'obertura: practicable i abatible.


+ info

Porta d'entrada

Feina realitzada l'any 2004

Porta color : Caoba


+ info

Xalet a La Massana

Feina realitzada l'any 2009

Finestra color : Nogal

Vidre amb barreta interior


+ info

Edifici a Encamp

Finestra color: Blanc 


+ info

Parc de bombers de Canillo

Finestres color : Blanc


+ info